Iphony
DutchEnglishGermanFrench

3CX hosting

Home » 3CX hosting

Bent u op zoek naar een 3CX-hosting provider? Inphony is een ervaren 3CX-hosting leverancier voor heel Nederland én België. Uw zakelijke communicatie gaat makkelijker dan ooit wanneer u gebruik maakt van 3CX-pro in uw bedrijf. Met kraakheldere verbindingen, eenvoudig te gebruiken software en betrouwbare diensten wanneer u ons inschakelt als uw 3CX-hosting provider en leverancier.

N

Stabiel VoIP-netwerk

N

Geïntegreerde cloud-oplossingen

N

Eigen VoIP-infrastructuur

Heeft u een vraag over Inphony of andere zaken?

Kies voor de ervaren 3CX-hosting provider en leverancier

Er zijn een heleboel voordelen voor het gebruiken van 3CX-pro voor uw bedrijf. Omdat u belt via uw wifi-netwerk heeft u geen bekabelingen nodig. Dankzij de overzichtelijke digitale telefoonboeken kunnen uw collega’s elkaar eenvoudiger dan ooit bereiken. Als u dat wilt kunt er ook voor kiezen om gesprekken op te nemen en achteraf te beluisteren, wanneer u kiest voor deze licentie. Als 3CX-hosting provider en leverancier zorgen wij dat u gebruik kunt maken van wachtmuziek wanneer mensen niet direct bereikbaar zijn. Deze zakelijke VoIP-telefonie is een echte aanwinst voor u en uw collega’s. Met de uitstekende VoIP-service van onze experts weet u zeker dat u de beste 3CX-hosting provider en leverancier gevonden heeft.

3CX-pro voor uw team

Met ons als 3CX-hosting provider en leverancier weet u zeker dat uw teamleden beter samenwerken dan ooit. Of ze nu werken op verschillende kantoren, of een deel thuiswerkt terwijl anderen op locatie zijn, dankzij de 3CX-oplossingen van ons bedrijf zijn zij toch samenhangende groep. Via de multichannel opties van deze software wordt het opbouwen van klantrelaties, het sluiten van verkopen, het bieden van ondersteuning en het oplossen van problemen makkelijker dan ooit. Werkt u of uw personeel veel met de telefoon? Dan is 3CX een echte aanwinst voor uw bedrijf. Deze software is ook zeer geschikt om contact op te nemen met uw klanten of zakenrelaties.

De 3CX-telefoon

Als 3CX-hosting provider en leverancier bieden wij een speciale VoIP 3CX-telefoon aan. Deze telefoon is gemakkelijk te installeren en eenvoudig in gebruik. De telefoon is comfortabel om te dragen en de geluidskwaliteit is uitstekend. De microfoon van het toestel zorgt ervoor dat uw teamleaden altijd goed hoorbaar zijn.

Contact België

Contact Nederland

p

Informatie

KBO 0786.523.213
BTW BE07865232213

Contactformulier

Heeft u een vraag over Inphony of andere zaken vul dat het contactformulier in.

Antwerpen

Borsbeeksebrug 34
Antwerpen 2600
België

Brussel

Priester Cuypersstraat 3
1040 Brussel
België

Kortrijk

Dumolinlaan 1
8500 Kortrijk
België

Gent

Gaston Crommenlaan 8
9050 Gent
België

Hasselt

Koning Boudewijnlaan 20
3500 Hasselt
België

Charleroi

Chau.de Bruxelles 151
6040 Charleroi
België