Iphony
DutchEnglishGermanFrench

Met SIP-trunk met VoIP bespaart u op uw telefoonkosten

Met SIP-trunk wordt VoIP eenvoudig aangelegd voor uw telefoonsystemen van uw bedrijf. Inphony beschikt over haar eigen netwerk door middel van SIP-trunk en u kunt uw organisatie en/of thuiswerkplek hierop aansluiten. Zo kunt u bellen tegen de meest voordelige beltarieven voor de zakelijke markt. Met deze technologie belt u prettiger dan ooit.

 

SIP-trunk: effectieve technologie voor verbindingen met VoIP

Inphony maakt gebruik van SIP-trunk voor het aanleggen van een telefoonverbinding via VoIP. Deze SIP-trunk kan aangesloten worden op iedere telefooncentrale die dit ondersteunt en op ieder telefoontoestel. Het aanleggen van VoIP via SIP-trunk gebeurt met behoud van alle functies waaraan u gewend bent. Een aantrekkelijk voordeel is dat uw telefoonrekening lager wordt. Indien u niet beschikt over een telefooncentrale met VoIP-mogelijkheden is een VoIP-gateway wellicht de oplossing voor u. Die vormt het ISDN-signaal of leidt een andere wifi-verbinding om naar VoIP. Zo heeft u altijd de beste verbinding.

Schakel onze experts in

Wilt u meer weten over onze VoIP-diensten? Neem dan contact met ons op. Dit doet u door te bellen naar +31 (0)8 500 26 500. Onze specialisten vertellen u dan alles over onze technologieën, zoals zakelijke cloudoplossingen en andere IT-oplossingen. Wij helpen u graag aan de beste verbinden voor uw telefonie.

Contact België

Contact Nederland

p

Informatie

KBO 0786.523.213
BTW BE07865232213

Contactformulier

Heeft u een vraag over Inphony of andere zaken vul dat het contactformulier in.

Antwerpen

Borsbeeksebrug 34
Antwerpen 2600
België

Brussel

Priester Cuypersstraat 3
1040 Brussel
België

Kortrijk

Dumolinlaan 1
8500 Kortrijk
België

Gent

Gaston Crommenlaan 8
9050 Gent
België

Hasselt

Koning Boudewijnlaan 20
3500 Hasselt
België

Charleroi

Chau.de Bruxelles 151
6040 Charleroi
België