Iphony
DutchEnglishGermanFrench

Stimuleer uw teamwork met 3CX en Teams-integratie

Creëer, deel en draag op een eenvoudige manier bij met 3CX en Microsoft Teams-integratie in uw bedrijf met de oplossingen van Inphony, dat vestigingen heeft in zowel Nederland als België. Met een stabiele verbinding is het prettiger deelnemen aan een webmeeting in 3CX of Microsoft Teams. Wij zorgen ervoor dat u tijdens een 3CX- of Teams-webmeeting heeft u nooit meer last heeft van wegvallende verbindingen of collega’s die u niet verstaat of niet goed kunt zien.

 

De voordelen van 3CX en Teams-integratie in uw bedrijf

Met 3CX en Teams-integratie, kunt u altijd en overal op een goede manier vergaderen via een webmeeting. U heeft bovendien stabiele telefoonverbindingen dankzij 3CX. Microsoft Teams is, net zoals 3CX, een tool om makkelijker samen te werken. Deze tool is ontwikkeld voor onder andere het eenvoudig organiseren van een webmeeting. Deze oplossing bevordert het teamwork en stelt u in staat om te allen tijde uitstekend te communiceren. Inhoud delen, evenementen plannen en organiseren voert u uit via de gebruikersinterface op uw desktop en/of mobiel. Microsoft Teams brengt al uw tools samen. U verspilt geen tijd meer aan het zoeken naar het platform waarop het gesprek of document zich bevindt. Tevens zijn uw agenda, bestandsoverdrachten, videoconferenties, instant messaging en mailbox eenvoudig terug te vinden.

 

Kies voor dé alles-in-één-oplossing

Met 3CX en teams integratie werkt u deze manier werkt u efficiënt via een stabiele wifi-verbinding, dat wilt u toch ook? Bel daarom vandaag nog naar +31 (0)8 500 26 500. Onze specialisten helpen en adviseren u graag, zodat u binnenkort een efficiënte webmeeting via 3CX of Microsoft Teams organiseert. Daarom kiest u voor een 3CX en Teams-integratie door een specialist.

Contact België

Contact Nederland

p

Informatie

KBO 0786.523.213
BTW BE07865232213

Contactformulier

Heeft u een vraag over Inphony of andere zaken vul dat het contactformulier in.

Antwerpen

Borsbeeksebrug 34
Antwerpen 2600
België

Brussel

Priester Cuypersstraat 3
1040 Brussel
België

Kortrijk

Dumolinlaan 1
8500 Kortrijk
België

Gent

Gaston Crommenlaan 8
9050 Gent
België

Hasselt

Koning Boudewijnlaan 20
3500 Hasselt
België

Charleroi

Chau.de Bruxelles 151
6040 Charleroi
België