Iphony
DutchEnglishGermanFrench

Wat is VoIP-telefonie?

Home » Wat is VoIP-telefonie

Wellicht vraagt u zich af: ‘Wat is VoIP-telefonie?’ Deze telefoonverbinding wordt gelegd via internet, in plaats van via de klassieke telefoonlijn. Dat heeft als gevolg dat de verbinding veel stabieler is, waardoor de geluidskwaliteit ook beter is. Een ander voordeel is dat een VoIP-verbinding ook werkt als er weinig bereik is met een traditionele telefoonverbinding. Wat is het voordeel van VoIP-telefonie? U kunt met VoIP-telefonie kunt u altijd en overal bellen.

N

Stabiel VoIP-netwerk

N

Geïntegreerde cloud-oplossingen

N

Eigen VoIP-infrastructuur

Heeft u een vraag over Inphony of andere zaken?

Wat is het voordeel van VoIP-telefonie?

Deze vorm van telefonie biedt niet alleen een betere geluidskwaliteit en een stabielere verbinding, maar er is nog veel meer mogelijk dan alleen bellen. Via een VoIP-verbinding kunt u bijvoorbeeld ook samen aan een document werken met Office 365. Een ander voordeel is dat deze vorm van telefonie zeer kostenbesparend is, omdat er onder andere geen bekabeling nodig is. Hierdoor is een VoIP-verbinding eenvoudig en goedkoop aan te leggen via een stabiele wifi-verbinding. Profiteer ook van de voordelen van deze vorm van telefonie en laat de specialisten van Inphony de mogelijkheden aan u voorleggen. Dat is ook mogelijk als er connecties tussen VoIP-verbindingen en traditionele telefoonverbindingen gelegd moeten worden met een zogenaamde SIP-Trunk. Wij installeren ook graag voor u telefoniesoftware zoals 3CX.

Adres in Nederland

Rivium Boulevard 156
2909 LK Capelle a/d IJssel
Nederland

Tel.: 085 0026500

Adres in België

Borsbeeksebrug 34
Antwerpen 2600
België

Tel.: 03 6852 068

Informatie

KvK 56914016
BTW NL852359585B01
ACM registratie
942683 / 942684

Neem contact op met onze experts

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn op het gebied van VoIP-telefonie en hoe dit in uw bedrijf te implementeren is? Bel dan naar +31 (0)8 500 26 500 en onze experts zoeken samen met u naar de juiste oplossing. Wat u ook wilt voor uw VoIP-telefonie, bij ons is niets een te grote uitdaging. Wij zijn ook uw partner voor het realiseren van diverse cloudoplossingen.